De 'operatie pullover' loopt héél goed. Ten bewijze daarvan enkele foto's. Dank aan u allen!

pullovers 1  
pullovers 2  
pullovers 3  
pullovers 4  
Een massa jongens en meisjes met hun nieuwe pullovers in Palanpur, Lohridol en Wadrafnagar. Lachende gezichten… behalve bij degenen die weten dat je in India op een foto nóóit lacht!  En als u de kans hebt, breng dan een bezoek aan deze kinderen, die strálen omdat ze een nieuwe pull hebben gekregen. Het werkt beter dan alle antidepressiva van de wereld!


Sister Julie zet haar kruistocht verder om aan vrouwen in de dorpen een stem en een gevoel van eigenwaarde te geven. Deze vorming gebeurt onder meer via een initiatie in het systeem van microkredieten.

Julie 1  
Sister Julie tijdens een vormingssessie voor vrouwen in een dorp.  
Julie 2  
Een meisje dat zich ontpopt als lerares in spe.  En de resultaten zijn verbazingwekkend. Deze vrouwen, die amper twee jaar geleden nog hun gezicht versluierden toen ik aankwam, geneigd om elk contact te ontvluchten, durven vandaag opstaan, het woord nemen, hun rechten verdedigen. Sister Julie heeft van hen vrouwen gemaakt die… 'hun mannetje staan'. Lees hier haar verslag.


Na een analyse van de rekeningen door de bevoegde ministeries, hebben we opnieuw de fiscale aftrekbaarheid van de giften verkregen voor een periode van zes jaar. Veel dank daarvoor aan onze thesaurier Eric en aan het hele team.


Aarzel niet ons te contacteren als u niet geregeld nieuws krijgt over uw petekind! Van de verantwoordelijken van de missieposten wordt verwacht dat zij u tweemaal per jaar een briefje sturen, en om de twee jaar een nieuwe foto van uw petekind.


Mogen wij u nogmaals vragen om bij het overschrijven van uw maandelijkse bijdrage van 12 euro als 'gestructureerde mededeling' zeker uw persoonlijke code te vermelden? Ter herinnering ons rekeningnummer: BE76 3101 1455 7995 (BIC BBRUBEBB). De speciale giften, bijvoorbeeld naar aanleiding van heuglijke gebeurtenissen of andere evenementen, gaan dit jaar naar het 'botenproject' in Ankleshwar.